Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Рыбалка на Днестре
 
https://www.youtube.com/watch?v=cMiVnJfxY68
Рыбалка на Днестре
 
Терпіння панове, терпіння, і скоро все буде показано, думаю всі будуть шоковані, рахуванням гачків, яких було по 4 на брата, та міфічна поліція і такий самий протокол, ті самі садки і маломірка. Доречі, відео оперативне і його не мали права опубліковувати, але то вже не має ніякого значення. Поки є матеріалу на 3 години.
Рыбалка на Днестре
 
Початок.
https://www.youtube.com/watch?v=HnHezMksTDM
Кожний зробить свої висновки.
Рыбалка на Днестре
 
Тімоха, скоро буде інфа і відео, як ми дзвонили на гарячу лінії в Київ і на тому кінці представ собі, нас послали на 3 букви і відправили в АТО. Тепер хочеться взяти ще інтервью в того хто послав в Києві і тоді все вийде целіком. До слова, рибінспекція Чернівецької області була ввічливою, але передзвонила нам після Києва через 40 хвилин. Тому ситуація повторюється кожного року, а ВІЗ і далі там де був.
Рыбалка на Днестре
 
В одному з заливів один день зловили на гарячому брака (не промисловика) який перегородив залив, але згодився витягнути сітку, випустити рибу і сам цю ж сітку порізав, взамін получив гарантіі, що не попаде в ютуб, при умові що більше не буде займатися таким. Скоро будемо знову там, подивимося на ситуацію.
По дорогам, дійсно жесть, десь 4 тижні тому сильна злива порозмивала майже всі дороги, то ж спуск на деяких з них навіть не можливий на повному приводі.
Що до рибалки, лящ клює періодично взалежності від настрою, з берега в більшості невеликий до 500 грамм, з лодки попадалися екземпляри більше 1 кг. По судаку якось не склалося, інший хижак регулярно прокльовувався.
Рыбалка на Днестре
 
Ми також були в ті числа на Старій Ушиці. Де саме бачили, сітки? Ми пропливали по всій р. Ушиці до Кормані, по дорозі не зустріли жодної.
Рыбалка на Днестре
 
*********www.youtube.com/watch?v=U2wgcKK6kDg
А ось і наша чесна рибінспекція! І чи не варто всіх їх звільнити починаючи від Чернівецького начальника, який Тарасові клявся, що сіток не буде. Доречі, Тарас виклав очікуване відео повну версію і продовжить викладати дальше. Кому цікаво подивіться.
Рыбалка на Днестре
 
Були на водосховищі. Окунь ловився весь час добре, по білій слабо, лящ чомусь досить маленький йшов. Сіток жодної, що дуже порадувало. Судак перестав брати за декілька днів до нашого приїзду, до того ніби ловився добре. За то проскакувала щучка і голавлі.
Кому цікаво відео звіт і міні змагання тут: *********www.youtube.com/watch?v=HyziWA2Mc1I
Рыбалка на Днестре
 
На тому, що лівіше від села, вниз по течії після дач. (дорога була суха)
Рыбалка на Днестре
 
Колега був тиждень тому в Вахнівцях, спуск жесть, ледве на повному приводі виїхав, дорогу цього року дуже розмило.
Рыбалка на Днестре
 
Ще раз. Ні в якому разі ніхто не продавав матеріал і щоб всі знали, не було і не буде жодної розмови про якесь грошове винагородження. Матеріал, є і навіть частково змонтований і буде опублікований, якщо не буде вжито заходів. Існують люди, яким вкрай важлива робота і раніше воювали на Донбасі. Тому Тарас вирішив поки не показувати всього. Ще раз скажу, жодних домовленостей не було і бути не може. Це його особисте рішення (так сказати, дати можливість виправити помилки рибохороні).
Рыбалка на Днестре
 
По деяким обєктивним причинам, що багато хто може втратити роботу, Тарас вирішив поки-що не опубліковувати повну версію, при умові, що в найближчому часі промислові бкаконьєрські сітки зникнуть з Дністровського водосховища.
Рыбалка на Днестре
 
О це вже цікаво виходить. Зі свого телефона я дзвонив тільки на один номер гарячої лінії в Київ який дав тут Тімоха, звідки SKV заполучив мій номер телефону, якщо він попередньо сказав що не причому і ми не дзвонили на його вище вказані телефони. Виходить він все знав з першого дзвінка. За розголошення моїх персональних даних, 100% проти нього я порушу кримінальну справу, і буду добиватися не тільки його звільнення, а й притягнення до відповідальності. Тепер питання, хто стоїть за цими сітками?
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
От коли Ви зробитє це таким чином як зробив я на відео, тоді будем спілкуватись.... а поки Ви просто заробляєте собі "рейтінг" недозвоном та не можливісттю витягнути сітку..... то тренуйтесь Майстер клас я Вам показав.... якість правда погана, але для нормальних рибацюг цого буде достатньо....... Бажаю сім футів під килем........ Хтів щє щось доповнити, але після викладеного хлопами відєо доповню.... Слава Україні!!!

Шановний, на повному відео буде недозвон і витягування сітки, і що грозить рибаку при витягування сітки. Майстер клас це я вам покажу листом до Києва.
Рыбалка на Днестре
 
На відео буде то, що було насправді. Якщо Тімоха не ловив сітками, тож ніхто його і не звинувачував ніколи, але коли дав номер і сказав дзвоніть і побачите швидку реакцію, так це так і було постами раніше. На жаль реакції жодної, хоча було запевнено, що набрано нових зовсім інших людей. Нова схема не працює, все залишається по старому. Ви мене хоть вбийте, але я в жодному разі не повірю, що професійними сітками, висота яких 4 м і ціна перевищує десятки тисяч гривень, займаються два пацана з села і ніхто (особливо рибохорона) цього не бачить і не знає. Знищіть їм один, два рази ці ж самі сітки і не потрібно їх ловити на гарячому, бо якщо браконєрство не вигідне, ним ніхто не буде займатися, це не рибалка як хоббі, а спосіб заробляння грошей (бізнес).
При великому бажанні всю інфу можна дізнатися в самих людей в селі. Наприклад в селі Вахнівці, минулого року я дізнався хто займається забороненим промислом риби. Раніше в Старій Ушиці я також від місцевих дізнався хто і де дає сітки напрокат, навіть ціни озвучували. Зараз яка ситуація не знаю.  Це при тому, що мені то все не потрібно і я приїзджаю виключно на рибалку. Багато моїх знайомих рибаків з Львівської області не хочуть їхати на водосховище виключно через велику кількість сіток, де в нас таке не припустимо.
На даний момент висновок один - звичайний рибак не взмозі жодними законними діями повідомити і добитися знищення сіток при їх виявленню, крапка. Браки радійте!
Ще одне забув: Річка Жван від гирла, до впадіння постійно вся проставляється сітками. Думаю, за деякий час коли браки заспопоються, ми знімемо і покажемо ще одне цікаве відео.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
На гарячу лінію ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ" вони не дзвонили, обидва номера особисто у мене 0505255293 0977121231 Запишить....
Спочатку дзвонили на гарячу лінію Києва (я вже потім це зрозумів), після чого до нас було купа дзвінків від Хмельницької і Чернівецької охорони, спочатку з запитаннями, потім з відмовками (ви пливіть собі, а ми потім їх на гарячому зловимо), а потім ще й з погрозами. Доречі, на наступний день, коли Тарас приплив на сітки, браки стояли на них і захищали, при спробі відігнати їх, вони витягнули ножа і підпливали до нього, щоб прорізати човна, слава Богу мотор не підводив і він відпливав від них, доки все таки не витягнув сітку. З 5-ти сіток, було витягнуто 1 професійну, одну коротшу з купою затухшої і напів живої риби (вона там і зараз на березі валяється) і ще декілька сіток любительських. Три профі сітки бракам вдалося забрати з рибою, тому що Тарас був один. Сітки простояли з 6 год вечора і до десь до 11 ранку.
Про що ми говоримо, за той час після стільки дзвінків, реакції 0. З Києва мабуть можна було приїхати вже. Так, можливо в момент дзвінка були всі так сильно заняті, але наступний день був понеділок повністю робочий і ніхто так і не відреагував, в тому числі поліція.
В той час, коли на сайті велася дискусія про штрафування рибаків, які рибачили в забороненій зоні в період нересту, знайомі місцеві в селі Вахнівці і Стара Ушиця розказували, як місцеві браки сотнями кг витягували сітками рибу в самий нерест. Нажаль, вони бояться сказати це на камеру, чи подзвонити.
В повному відео, чи почуєте, як рибохорона розказує про їхню засаду на 4-5 днів, коли в той самий час я там рибачив і жодної душі не бачив. Мабуть так замаскірувалися, що навіть браків не бачили.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Андрей, чтобы разобраться в этом вопросе, я готов выехать во Львов!

Питання У Львові не вирішиться, тут немає кілометрів сіток. Таке потрібно вирішувати на водосховищі.
Рыбалка на Днестре
 
Раніше є багато постів, де Тімоха розхвалює новий рибнадзор і прямо говорить, що будете на воді подзвоніть і побачити реальну роботу нової охорони чуть не за декілька хвилин приїдуть. Ми провели на воді в охороні сіток з 7 вечора до 3 ночі + зранку ще раз виплили, дзвонили по всіх номерах, почали саме з того, який цей товариш дав, і результату 0, ніякими методами так і не змогли хоть когось визвати і вятягнути сітки з воді. Нагадаю, що тільки одна з 4-х сіток коштує не менше 10000 грн, в сумі це більше 1000$, таких грошей просто немає в сільських пацанів. Я також раніше давав тіж самі координати знаючи, що 90% там стоять сітки. Якщо хтось не знає, то відкрию секрет, це місце впадіння річки Жван в річку Ушицю, де (була) велика кількість судака, окуня, карпа, сома, про ляща мовчу, його всюди ще вистачає. Браки про це добре знають і використовують саме цей район, в інших місцях сіток немає в такій кількості, як і риби. Тепер окуня практично там всього вибили, судак поодинокий. Я раз за 8 років там бачив рибнадзор. Не потрібно піарити того, чого немає в дійсності. Скоро буде повна версія і всі почують розмову починаючи з Києва і закінчуючи місцевими. В кінцевому результаті бракам (дякуючи рибнадзору) частину сіток вдалося забрати.
Бибнадзор прямо по телефону сказав, що знають браків, які приїзджають на мотоциклі, але чомусь нічого не приймають, тому що далі все кришується. Це не була риба на жарку, а серйозний бізнес з вкладанням грошей в найманих людей.
Ще раз повторю: Впадіння річки Жван в річку Ушицю, де високовольтна лінія пересікає річку Ушицю, сітки стоять на протилежному боці села Стара Ушиця зі сторони села Пижівка, дальше велика кількість сіток стоїть навпроти села Вахнівці неподалік розташування дач.
Рыбалка на Днестре
 
На даний момент є треллер, *********www.youtube.com/watch?v=iLhzNiYFams
Скоро буде повна версія з іменами, номерами телефонів і дзвінками.
Рыбалка на Днестре
 
Відпочивав на Дністрі в Районі Старої Ушиці 10 днів.
Перше про рибалку. Лящ ловився кожний день,  коли коли гірше, коли краще, але йшов. За ті дні попався один на 1600 і другий на 1500 грам. Судав не брав, як і окунь. Було зловлено декілька пістолетів, по перше по банальній причині винищення риби сітками. Скоро на ютубі на каналі Active-life (ссилку скину) буде 2 відео, про рибаку і браконьєрів. Лящ ловився як з берега, так і з човна, основна наживка кук (кук + опариш), хробака, опариша та інше практично ігнорував. Розміри різні, в основному більше пів кг.  Рівень води високий, під самий ліс, місць для рибалки з берега дуже мало, дивно, як і рибаків. Тепер про друге - браконьєрів.
В районі впадіння річки Жван в Річку Ушицю, при ловлі на спінінг (доречі, десь 2-3 тижні тому я давав ті координати), спінінгом зачепив за сітку, і виявилося то там її кілометри.
Попробували законним шляхом її витягнути. По перше подзвонили по телефону який тут дав Тімоха.
Зразу скажу, Тімоха - балабол і не вірте його словам.
Все що буде описано дальше є повністю підтверджено відео і аудіо зйомкою.
Після дзвінка в Київ, і ще купа дзвінків в Хмельницький, Чернівецький рибнадзор, щоб приїхати і зняти законно сітки і скласти акти, питання зайшло в тупік. Дзвонити вже не було куди. Ми продовжували стояти на сітках, щоб браки їх не зняли, але ніхто не хотів приїзджати. Сталося це все день 6-7 вечора. Дальше почалося ще цікавіше. Не буду дуже все розписувати, буде повністю відео і аудіо записи. Після повідомлення, що ми все знімаємо на камеру, до нас почало сипатися купи дзвінків, які представлялися то одними, то другими інспекторами, в кінцевому результаті, коли ми сказали, що все буде проходити в рамках закону, пішли ще й прямі погрози. Стало ясно, що такі сітки кришує сама биохорона і скорше всього, той самий Тімоха про це все знає.
Ми сказали що дзвонимо в поліцію, на що було сильне обурення з його боку (тільки не в поліцію). В кінцевому результаті, було визвано поліцію з Камянця десь в 11-12 ночі, ми продовжували находитись на сітках. В 2 ночі приїхало 2 патрульних, але категорично відмовилися плисти на лодці з нами, сказали не по інструкції і взагалі не хотіли ніяким чином вплинути на це все. За 10 хв, проїхавши на наші гроші 60 км в онин бік з Камянця, розвернулися і поїхали геть. Ми зняли на камеру їхні посвідчення і номер патрульної машини. В кінцевому результаті вже була 3 ночі, а сітки так ніхто і не зняв, все зайшло в тупік.
Скажу зразу, стояло 4 великих сітки + 1 менша, загальної довжиною 1-1,5 км. Сітка професійна і дорога, висотою до 4-х метрів, тільки один верхній шнурок на одній з них коштує не менше 1000 грн. Звичайні пацани з села таке не можуть собі дозволити придбати, фінансується кимось і кришується рибохороною. Сітки так і не були зняті на другий день. Нам вдалося знищити одну велику і одну меншу, є відео знищення і кількість риби. Щоб витягнути сітку в день було потрачено більше години часу, в ночі в надувну лодку таке важко витягувати.
Після опублікування матеріалів, звичайно будуть написані заяви, корупція дальше процвітає. Тепер потрібно проводити акції знищ сітку не дай заробити рибохороні. І знайте, після будь-яких здвінків, до вас так ніхно і не приїде, це ще одна перемога браків. Ми пробули там ще 6 днів, але так нікого і не бачили з рибнагляду. Було виявлено і знищене на протязі тих днів ще декілька сіток, але це невеликі і не професійні, скоріш за все сітки відпочивальників, яким не хота рибачити а хочеться ухи. Правда в сітках було багато сомиків по 300-400 грам, які успішно поплили підростати. Дивіться відео і робіть свої висновки. Всім удачі, ні хвоста ні чишуї.
Рыбалка на Днестре
 
100%, я за 350 км їзджу.
Рыбалка на Днестре
 
Короче, як і завжди сама влада поставилася халявно до свого ж наказу. Але то вже не змінеш, може на наступні роки приймуть до уваги. Справа в іншому, рибаки, навіть і на лодках, не виловлять багато тої риби і не наносять шкоду фауні на відміну від браків. Якщо ніхто досі не бачив патруля, то і браки 100% вільно промишляють на просторах дністра.
Зовсім скоро я буду на водосховищі і докажу на відео, як браки ставлять кілометри сітки.
Наприклад в селі Стара Ушиця працює цілий клан, де можна взяти сітку навіть на прокат і всі місцеві про це знають, а менти сліпі.
Рыбалка на Днестре
 
І навіть на території Хмельницької області?
Рыбалка на Днестре
 
Та справа не в рибі, а в підході. Багато рибаків не будуть знати і не читають форум, а вийшовши на воду щоб зловити пару окунів на уху, можуть бути оштрафовані на круглу суму. Багато пенсії їздить на водосховище бо безплатна рибалка, але з нетом більшість не дружить.
Рыбалка на Днестре
 
Поправте мене якщо я не правий, я розумів що вже 20 можна виходити на воду згідно наказу, чи 21?
Рыбалка на Днестре
 
Немає значення де ГЕС, заборона для кожної області здійснюється окремо і по різному. Тому з Хмельницької області також має бути відповідний наказ і вказано чи включно до 20, чи тільки, як вказано вище в черн. обл. 20 вже можна ловити.
Рыбалка на Днестре
 
Дуже дякую.
Рыбалка на Днестре
 
Всім привіт. Може хтось їздив недавно з Тернополя через Скалу-Подільську на Камянець і дальше на Стару Ушицю, яка дорога після зими, чи ями залатали, буду вдячний. Поїду в день, але гружений.
Рыбалка на Днестре
 
А ось і відео за 10-ти денну рибалку.
*********www.youtube.com/watch?v=8j2zoS04jYw
Рыбалка на Днестре
 
Минулого тижня просиділи на річці Ушиця 10 днів. Вночі брав вправно підлящик (кожної ночі) з берега, але крупного ляща не було. Випливав і ловив на бортовухи з 10-12 м. в ночі глухо, але зранку до обіду плотва і проскакував підлящик, інколи і лящ.
Зараз там сидить знайомий, минулої ночі, всю ніч кльов як на чорних камнях, але тільки підлящик 250-500 грамм. Як тільки світає, кльов обрізає. Пробували судака, але за весь час 3 шт і то не великі. На мілині вчора з вечора клював карась.
Окунь брава, але не завжди, потрібно шукати і в певний час. Як на мене, то сіток значно поменшало. Всього попалося два рази. Одного брака зловили, іншу сітку поки повернулися щоб витягнути (бо була не підйомна і дуже довга, ще й ніч настала), браки встигли витягнути і втікти. Якщо їхати на ляща, то потрібно шукати місця його стоянки і можна ловити навіть без попереднього загодовування. Було перевірено на різних точках неодноразово. Брало на хробака, пінопласт, пуф. Змонтоване відео буде згодом.
Рыбалка на Днестре
 
Я декілька раз чув що близько 70 м фіксували, але коли питаєшся де саме, то так і пояснити не можуть, тому дотримуюсь 55 в середньому.
Рыбалка на Днестре
 
На водосховищі максимум глибини близько 55 м. і це близько плотини.
Скидання води проходить в періоди пікового навантаження, а ГЕС ці піки згладжує. Як правило пікові навантаження з ранку і ввечері, тому і скидають воду не за раз, бо не вигідно.
Рыбалка на Днестре
 
Дністер з притоками (в тому числі Дністровське водосховище): На Чернівецькій можна з 11 червня, на Хмельницькій можна з 10 червня.
Рыбалка на Днестре
 
Скажіть будь-ласка, на річці Ушиця нерест триває, до 10 червня, чи до 30 червня. Бо минулого року був до 1 липня. Не можу розібратися з тими указами, якийсь рік навіть продовжили ще більше.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!